INTRODUCTIE

CS INTERIEURARCHITECTUUR is een ontwerpbureau dat zich bezighoudt met ver- en aanbouw, styling, meubeldesign, verlichtingsplanning, kleuradvies en totaalconcepten, voor zowel particulieren als de zakelijke markt.
Uitgangspunt is hierbij altijd het creëren van rust en evenwicht in de leefomgeving of op de werkplek.

Door het gebruik van eerlijke materialen en goed doordachte kleurkeuzes, in niet altijd voor de hand liggende combinaties, is het mogelijk om tot vaak verrassende ontwerpen te komen. Dit alles uiteraard in nauw overleg met de opdrachtgever.

Dit alles hoeft geen geldverslindende operatie te zijn: vaak is het mogelijk om met minimale middelen de uitstraling en de beleving van een interieur totaal te veranderen.

Ons vertrekpunt is eerst en vooral de natuur, hetgeen weerspiegeld wordt door het gebruik van eerlijke en herkenbare materialen (hout, steen, staal, ruw beton), in de kleurtoepassingen en in het eventueel hergebruiken van meubilair etc.

CS INTERIEURARCHITECTUUR is ook betrokken bij het project Het STADSLAB in de gemeente Sittard-Geleen, een samenwerkingsproject van ontwerpers, architecten, vormgevers en kunstenaars.